Playa Kalki

Playa Kalki Pelican VillaPlaya Kalki staat bekend om z’n prachtige kalkstenen klippen. Het ligt in een smalle inham bij Westpunt die je bereikt via een smalle stenen trap. Playa Kalki is reuze populair bij duikers en snorkelaars. Bomen en landschap garanderen een aangename ontspannen sfeer. Op het terras van het bovengelegen resort 'Kura Hulanda Lodges' kun je prima eten met een schitterend uitzicht over de Caribische zee. Er is ook een duikschool.

Westpunt

Een aardig vissersplaatsje op het meest westelijke punt van het eiland, in 1860 gesticht door vrijgemaakte slaven. Er staan vakantiewoningen van mensen uit Willemstad, die in de weekends willen genieten van natuur en rust. Het dorpje ligt aan de Westpuntbaai met Westpunt Beach, een kiezelstrand dat ook als haven wordt gebruikt door de locale vissers. Voor de kust ligt het duikgebied Sweet Alice.

Playa Forti

Playa Forti Pelican Villa CuracaoDit strand ligt naast de Westpuntbaai. Het is vooral ook bekend bij thrill-seekers die het spannend vinden om van een 15 meter hoge rots te springen/duiken. Wil je het proberen? Rij dan richting het dorpje Westpunt en stop bij het sympathieke restaurant Playa Forti, gebouwd op de ruïnes van een Engels fort. De hoog op de rotsen gelegen locatie biedt bovendien een subliem uitzicht over het meest westelijke deel van het eiland.

menu pelican lagun over curacao fotos pelican villa tarieven pelican villa plattegrond curacao contact informatie pelican villa curacao